Overig

Lees hieronder meer per onderwerp:

Sanitaire hygiëne

Sanitaire hygiëne is een typisch voorbeeld van iets wat ongemerkt doorloopt en een flinke kostenpost kan worden.

Een voorstel op maat voor de sanitaire hygiëne maken we graag voor u. Op basis van het gemiddeld aantal gebruikers bepalen we de periodieke leveringen van handzeep, servetten, handoekrollen, toiletpapier, keukenpapier, of net waar u behoefte aan heeft. Ook de bijbehorende dispensers of automaten verzorgen we voor u. 

Blijkt het toch te veel of te weinig ? Geen probleem, aanpassen zodat het nóg beter bij uw situatie past is een kleine moeite. Op deze wijze bent u er altijd van verzekerd dat u de kosten in de hand houdt 

Glasbewassing

Heeft u behoefte aan een goede partij voor glasbewassing. Leg de vraag bij ons neer en wij zoeken en vinden  de juiste partner voor u.

Schoonmaak

Schoonmaakwerk, iets waar elke onderneming behoefte aan heeft, maar waar helaas vaak ook wel enige ontevredenheid over is. 

Dankzij ons grote netwerk in deze wereld kunnen we altijd de juist partij voor u vinden die de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitvoert. Vanzelfsprekend tegen de scherpste tarieven.

Inloopmatten

Een goede inloopmat dient een tweeledig doel: het afvangen van vuil om daarmee uw vloeren te beschermen, én representatie.

Ten behoeve van het oorspronkelijke doel van een inloopmat, het afvangen van vuil en beschermen van de vloer, kunt u bij InkoopFocus terecht voor een schoonloop- of droogloopmat in alle gewenste afmetingen. Ook speciale afmetingen regelen wij voor u.  Gecombineerd met een periodieke wisseling waarbij de vervuilde exemplaren worden verwisseld voor schone matten beschikt u altijd over een kraakheldere entree. 

Ten behoeve van representatie en naamsbekendheid voorzien wij de mat desgewenst van uw logo of tekst. Hiermee werkt u op zeer eenvoudige wijze aan uw naamsbekendheid.

Ongediertebestrijding

bepaalde locaties zijn gevoelig voor overlast van plaagdieren. Met name daar waar (dier)voeding aanwezig is het aantrekkelijk voor deze diertjes.

InkoopFocus beschikt over de juiste contacten om voor u een adequate bestrijdingsoplossing te vinden.

Ook hier weer: altijd tegen de scherpste tarieven.

Overig

Staat uw onderwerp hier niet apart genoemd ? Geen probleem. Vraag gerust!  in bijna alle gevallen kunnen we u helpen met bijvoorbeeld:

-Groenonderhoud 

-Terreinonderhoud

-Bedrijfskleding

-Bedrijfscatering

-Specialistische reiniging

-Gebouwenbeheer

-Verpakkingsmaterialen