Telecom

Lees hieronder meer per onderwerp:

Vaste telefonie

Vaste telefoonlijnen zijn voor een ondernemer vaak nog onmisnaar. Bovendien zorgt een vast nummer voor een zakelijke uitstraling.

Vaste telefonie is echter wel zo’n typisch voorbeeld van een steeds maar groeiende kostenpost die nagenoeg nooit echt onder de loep wordt genomen. En dat is jammer want hier kunnen niet zelden forse besparingen behaald worden.

InkoopFocus werkt met gespecialiseerde telecom partners die een voor u passende oplossing bieden tegen vaak lagere kosten.

Mobiele telefonie

Weinig personen zullen tegenwoordig niet over een mobiele telefoon beschikken. Veel personen kijken nagenoeg nooit naar de kosten.

Inkoopfocus kan alle grote en bekende providers bieden, alle 3 de netwerken van KPN, Vodafone en T-Mobile en beschikt daarnaast over budgetabonnementen voor degenen die tegen de allerlaagste kosten mobiel willen bellen.

Mobiel internet

Mobiel internet wordt steeds vaker toegepast als
primair internet in plaats van een ADSL, VDSL of glasvezelverbinding.

 Hoge mate van flexibiliteit, eenvoudige setup en hoge snelheid van de verbinding zorgen er voor dat 4G en 5G gebaseerde verbindingen gebruikt worden in allerlei toepassingen en situaties zoals in het buitengebied, en mobiele of tijdelijke bedrijfslocaties. 

Ideaal als:

primaire mobiele oplossing,

secundaire back-up oplossing,

bij uitval van de vaste verbinding,

als onbeperkte oplossing voor gastgebruik,

op locaties waar de vast internetverbinding te weinig bandbreedte biedt

Met het mobiele internet wat InkoopFocus voor u kan verzorgen heeft u de beschikking over écht onbeperkt data. (géén limieten) 

Internet

Zoekt u naar de beste en snelste internet- of breedbandverbinding ? Vraag het ons en wij zoeken het uit voor u en regelen de aansluiting.