Duurzaamheid

Duurzaamheid is zeer actueel. Zowel voor bedrijven als consumenten. Als ondernemer bent u, als u voldoet aan bepaalde voorwaarden, zelfs wettelijk verplicht om duurzaamheidsinvesteringen te doen. De bekendste maatregelen in dit verband zijn wel het plaatsen van zonnepanelen en het aanbrengen van ledverlichting.

Lees hieronder meer per onderwerp:

Zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen levert een forse besparing op op uw energiekosten met korte terugverdientijden.

Voorzien van de modernste software brengen wij uw situatie in beeld en maken we een op maat gesneden aanbod. Daarbij nemen we u alles van A tot Z uit handen, vanaf de allereerste inventarisatie tot en met het, in geval van particuliere installatie,  terugvorderen van de door u betaalde btw.

InkoopFocus werkt hiertoe met één vaste partner en enkel met A-kwaliteit produkten.

Daarnaast komen we altijd eerst ter plekke zodat we een goed beeld hebben van de situatie en de wensen van u als klant. Géén offertes dus op basis van een kijkje op Google maps.

Neem gerust en vrijblijvend contact op !

Ledverlichting

Het plaatsen van ledverlichting is niet zelden verplicht in het kader van duurzaamheidsinvesteringen met een korte terugverdientijd.

Afgezien daarvan is het sowieso een verstandige zet. Het levert met gemak een besparing van 70% op de verlichtingskosten op.

InkoopFocus inventariseert voor u en maakt een op maat gesneden offerte. Daarbij komen we altijd eerste ter plaatse zodat we een goed beel hebben van de situatie en de wensen.

InkoopFocus werkt enkel met de beste produkten van A-kwaliteit.

Laadpalen

Eén of meerdere laadpalen bij uw onderneming of uw woning. Het wordt de normaalste zaak van de wereld en over enkele jaren broodnodig.

Meer weten over de mogelijkheden ? Neem gerust contact op.