Risicoloos en zonder zorgen

InkoopFocus legt het secundaire inkooptraject onder de loep.

We rubriceren en analyseren de kosten en komen tot een startsituatie die we bespreken, waarbij productspecificaties en specifieke (leverings-)wensen in onze planning worden meegenomen. We zetten alle onderdelen opnieuw uit en onderhandelen deze tot we de beste prijs bereiken. Deze betere prijs bereiken we o.a. door de grotere volumes die we uitzetten vanwege bundeling van de inkoopvolumes van meerdere klanten. Maar ook simpelweg doordat wij de aandacht en de tijd aan dit pakket kunnen geven die er bij u zo vaak bij inschiet.

InkoopFocus levert een meetbaar voordeel als eindproduct

Concreter dan dit kan het niet: u ontvangt van ons een "plug-and-play" document, d.w.z. alle conclusies zijn uit-onderhandeld en direct inzetbaar. Met iedere volgende order wordt er vanaf nu geld verdiend.

Dit onderscheidt ons ook van advies- en consultancybureaus;  wij leveren concreet een meetbaar voordeel als eindproduct én door onze no cure, no pay aanpak is het voor u een risicoloze exercitie. We vragen slechts éénmalig een deel van de besparing over het eerste jaar voor onze diensten. Dat betekent: geen besparing =  geen kosten.