Werk in uitvoering!

Hieronder een greep uit de projecten die we inmiddels succesvol hebben afgerond:

 

Logo MD entree

Bij MD Entree hebben we de verpakkingsmaterialen onder handen genomen en een besparing van 12,3% weten te realiseren.

 

patisse

Bij Patisse hebben we de verpakkingsmaterialen en het printerpapier opnieuw ondergebracht met als resultaat verbeterde leveringscondities en een kostenbesparing van 23%.

 

 

 

DMC logo

Voor DMC hebben we een nieuwe stoffeerder gezocht die de high-end tuinmeubels van DMC tegen een scherper tarief van de kwalitatief hoogwaardige stoffen kan voorzien.

check via deze link de outdoor-collectie van DMC

http://www.dmc-haarlem.nl/outdoor.html

 

habufa_Logo_Kleur

Jane Kraaijvanger van Habufa:

“Wij hebben een inkoop-analyse van de mobiele telefonie  laten uitvoeren door Inkoopfocus. Tijdens deze analyse bleek dat de vaste telefonie een essentieel en belangrijk onderdeel hierbij was en dat dit deel ook zeker meegenomen moest worden in het traject.

Inkoopfocus heeft in onze samenwerking een realistisch voorstel gemaakt voor de oorspronkelijk beoogde analyse. Het project is gedurende de analyse breder getrokken maar ook hierbij is een keurige fee neergelegd. Habufa heeft een prettige samenwerking en prima besparingsresultaat met en door Inkoopfocus ervaren en daarbij ook nieuwe inzichten ten aanzien van onze (mobiele) telefonie gekregen.

Wij zijn zeer tevreden over hun inzet bij onze organisatie en kunnen Inkoopfocus van harte aanbevelen.”

 

logo Danvo

Bij Danvo hebben we de verpakkingsmaterialen, (folies, tapes, etiketten en kartonnage) opnieuw ondergebracht en daarmee een besparing weten te realiseren van 21%.

 

Voor de firma REASeuro mochten we de kantine- en schoonmaakartikelen, alsmede de kantoorartikelen tegen het licht houden. We hebben hier een besparing weten te realiseren van 18%.

Inmiddels hebben we ook bij diverse andere opdrachtgevers mooie resultaten geboekt op diverse gebieden waaronder drukwerk, energie, verpakkingsmaterialen, brandstoffen etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

quoratio

 

Estillon logo_2015